Alikvotni toni, visoki in nizki toni

17.12.2012Komentiranje onemogočeno

Vso stvarstvo so alikvotni toni osnovnega tona, ki ga še ni in ki se išče po teh alikvotnih tonih. Zato čas dejansko teče nazaj, v obratni smeri, od konca v začetek.

Človek se rodi kot ton, vendar na kredit, na račun Gospoda. Je prej, preden je. Zato mora ton šele poroditi. Če poskuša biti osnovni ton, alikvotni toni v njem ne morejo zazveneti in vse v njem zamira. Bolj ko se odpoveduje svojemu tonu, bolj lahko alikvotni toni zazvenijo v njem.

Nižji je ton, več alikvotov zazveni, višji je ton, manj je alikvotov. Bolj je človek vdan, nižji ton je. Najnižji ton je uglašen na vse alikvote.

Več alikvotnih tonov zazveni, več je fluida živega življenja. Brez alikvotnih tonov, ni fluida, ni življenja. Le če človek v sočloveku pogoji alikvotne tone, ga lahko ta občuti kot svoje življenje.

Včasih je bilo druženje preprostejše kot danes, saj so bili ljudje bolj vdani in skupni ton družbe je bil nižji. Danes je skupni ton družbe zelo visok, zaradi česar je veliko pomanjkanje alikvotnih tonov.

Po pravilu naravne hierarhije je nižji ton nadrejen višjemu. Kadar višji ton vlada nižjemu, pride do neravnovesja, ki se vedno izravna s takšnim ali drugačnim pretresom. Ženske so po naravi višji ton od moškega, zato naj bi bile po naravnem pravilu moškemu vdane. Kadar ženska zavlada moškemu, pride do ločitve, kadar pa na primer narodu zavladajo ljudje z višjimi toni od narodovega, pride do revolucije. Tako se izravnavajo in uravnotežajo vsi alikvotni toni vsega stvarstva.

Gospod pa ni ton, je negativ vsakega pozitiva. Tako najprej pozitiv išče negativ, potem se pravilo obrne in negativ pogoji pozitiv. Najprej se po alikvotih išče osnovni ton, potem osnovni ton pogoji alikvote.

Jezus Kristus je prva realizacija Božjega ali osnovnega tona. Zapustil je svoj ton in šel na Božjo desnico, zato zveni v vseh alikvotih. Jezus v vsakem človeku prebudi alikvotne tone.

Ko alikvotni toni prevladajo nad osnovnimi toni, nastopi vstajenje. Takrat vsi alikvotni toni zazvenijo. Vsi toni uglašeni na isti osnovni ton.

Na koncu dva (Jezus in človek) izpolnita, postavita pravilo osnovega tona, ki je neskončen.

Smo na sredini tega procesa, kot bi se prst dotaknil prsta. Čas je prišel do polovice, zato avtosugestija, ki jo povzroča višji ton, ki se pretvarja, da je nizek ton, ne more več ustvarjati fluida življenja in tako je hudič premagan. Zato se po svetu pojavljajo nemiri in naravne katastrofe.

Človeku je ostala je le še pot od svojega tona do osnovnega tona, le pot lastne vdanosti.

  • Share/Bookmark

KomentarjiKomentiranje je onemogočeno.

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !