Odnos in samoodnos – skrivnost poslednjih dni

16.02.2013Komentiranje onemogočeno

S samoodnosom rezultiramo Gospoda med seboj

Ko je življenjski proces v zadnji fazi, se življenje rezultira in pokaže svoje lice.

V tem času Gospod rezultira vsa dejanska stanja s čemer človekove napake postanejo vidne. Človek ima tako priložnost, da napake popravi, saj vidi Gospodovo kraljestvo, ki bo nastalo po njem, in ko vidi, da bo črvivo, se mora potruditi, da ga popravi.

Vse je skrivnost življenja, ki bo postala vidna: videlo se bo, ali je nekaj narejeno iz ljubezni, pohlepa, veselja,… videl se bo le samoodnos, le-ta bo še realen.

Odprle so se oči za realno stanje. Zdaj je čas, ko se je zavesa odprla in velja samo še eno pravilo, ki je vidno: samoodnos. Zato naj nihče ne špekulira z odnosom, kajti odnos je postal popolnoma neviden, vidi se le samoodnos, in po njem ti bo dano resnično ime.

Svet v živo

Do sedaj smo hodili po svetu predstav – to je svet medsebojnih odnosov, ki poteka od tu do tja. Medtem ko smo hodili v tem svetu, smo v dejanskem svetu stali.

V svetu odnosa smo prehodili od tu do tja in nazaj, zato se je ta svet ustavil in z njim vsi odnosi. Prvič se je zganil svet samoodnosa, v katerem je potrebno sedaj shoditi. Iz nobenega odnosa se ne bo dalo nič več rešiti, vse bo funkcioniralo le iz samoodnosa.

Sprožil se je nov svet, svet v živo, ki prinaša živo tvar v misli, besedi, dejanju, čustvu,… to je kot bi materija začela teči kot voda.

Čas bo postal najbolj uporabno orodje, materija, genetika,… najbolj uporabno orodje vseh potreb življenja. Le v samoodnosu pa je to orodje usposobljeno in prične delovati. To je skrivnost Svetega Duha, ki bo iz dneva v dan bolj vidna.

Samoodnos je temelj, na katerem stoji čas in vse oblike prostora

Človek se mora truditi, da iz vseh odnosov najde popoln samoodnos. S tem spoštuje lastno življenje, ki mu je dano, in ne trguje z odnosi. V samoodnosu daje človek težo lastnemu življenju.

V življenju nas je učil le samoodnos, ta nas je delal inteligentne, sposobne, iznajdljive.

Tisti, ki so te sodili, so te kvečjemu varovali pred zapletanji v odnose in te prisilili v natančen samoodnos.

Resnica je le posledica popolnega samoodnosa in njen cilj je, da se zgradi popoln samoodnos. Če se ji kdo zoperstavlja, ruši lasten samoodnos, ki se sicer lahko razvije v briljantnost.

Čas se bo tako precizno vlival v tvoje oblike, kolikor precizen je bil tvoj samoodnos.

Če si sebi dopustil površnost in destrukcijo, boš tako tudi živel. Če si bil v samoodnosu dosleden, boš cvetel in letel.

Iz samoodnosa si določaš tudi starost – kolikor samoodnosa imaš, toliko si resnično star. Po popolnem samoodnosu se premaga tudi smrt in stopi v večnost.

Poslednji čas za spreobnjenje

Na tej točki se je potrebno močno potruditi in vse se lahko še uredi. Ni dovolj, da človek ve, da ima pomanjkanje samoodnosa, popraviti ga mora takoj. Zakaj čakati, ko pa gre za tvoje življenje?

Najprej se moraš zavedati, da si ti tisti, kateremu kuješ usodo, potem boš pripravljen tudi resnično ukrepati.

Do tukaj lahko vse popraviš, kajti ti si ta človek, ki se ga ustvarja kot kip za večno pot in ga je možno s samoodnosom popraviti.

Potrebno je nabrati voljo za dosleden samoodnos in človek bo takoj v Gospodovih dlaneh. Do sedaj je bilo možno odlašati, saj je bil še čas priprave za samoodnos. Blagor tistemu, ki se je dobro pripravil, kajti Sveti Duh ga bo vodil na najvišjo Božjo goro: dal mu bo krila za prepad in lahke noge otroka za gozdno jaso. Veliko jih bo hodilo na Božjo goro – nekateri bodo težko hodili in se mučili s  težkimi nogami,… težko breme na poti v Božje kraljestvo si je nadel, kdor ni tvoril zadostnega samoodnosa.

Ne pustite se prevarati, da obstaja neka druga sila. Edino, kar človeka pelje v nebo je lasten samoodnos. Samo ta ga sodi, nič drugega. Odnos ga ni sodil, samoodnos pa ga, zato ni nikakršnega Božjega maščevanja: eni so se obsodili, drugi pa pozlatili v samoodnosu, če so nosili svoj križ.

Kdor ima pozlačen samoodnos, bo pozlačeno njeno kraljestvo.

Ko ima človek dosleden samoodnos, ga vodi Gospod. Zato se nič ne boj, vse ti bo dano. Vse ob svojem času po lastnem samoodnosu.

Skrivnost Svetega Duha

Pravilo Svetega Duha nastopi, ko se realizira samoodnos, saj se Sveti duh izliva iz lastnega samoodnosa.

Doslej so vdani nosili križ, samovoljni pa so bili na ta račun svobodni. Sedaj pa vsakega zadene lasten samoodnos in človek pade v brezno lastnih samorelacij.

V odnosu si bil slep in ljudje so ti risali poljubne podobe. Samoodnos pa ti da oči časa in čas ti da pogled, po katerem vidiš in tudi veš, da vidiš prav, kajti gledaš dejansko stanje, saj gledaš v duhu.

Kdor ima močan, vesten samoodnos, mu bo v tem času lažje. Mnogo lažje bo živel vsakdo, ki ne špekulira. Nekaterim bo življenje postalo čisto zlato. Zunaj bo divjala nevihta, oni pa bodo v popolnem miru in čudili se bodo, kako je to mogoče.

To je začetek vstajenja, ki se bo oblikovalo do briljantnih barv življenja. Svetilo bo čez vse in vidno bo čez vse. Takrat boš dobil svoje mesto in druge oči te bodo videle do potankosti in se te razveselile.

Tri večna pravila obstajajo: pravilo duha, duše in telesa. Ko so vsa tri pravila postavljena, se vse spremeni.  Gospod izvrže špekulante, ki so trgovali z odnosi in so bili nedotakljivi. Vrže jih v razmerje, v samoodnos, a ker so vsa tri pravila zapravili zase, so izgubljeni.

  • Share/Bookmark

KomentarjiKomentiranje je onemogočeno.

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !